DÜNYA

İranın qaz layihəsində ən böyük paya malik bu ölkə olub
06 SENTYABR
144

İranın qaz layihəsində ən böyük paya malik bu ölkə olub

2018-09-06 09:27:00

İranın rəsmi xəbər agentliyi İRNA-ya istinadən xəbər verir ki, layihədə 30% paya malik olan Çin Dövlət Neft Şirkəti (CNPC), Total-ın layihədəki 50%-lik payını satın alaraq 80%-lik paya malik olub. Bununla da CNPC, 5 milyard dollarlıq layihədə ən böyük paya malik şirkət olub.

 


 

 

© Materiallardan istifadə edərkən hiperlinklə istinad olunmalıdır
  • $ USD
    1.7000
  • € EUR
    1.9852
  • ₽ RUB
    0.0255